CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

søndag 5. oktober 2008

I kinda think I like her, I kinda think I do.

For nøyaktig 18 år siden, på en mørk oktobernatt, kom en liten pike til verden. Dette skjedde med keisersnitt en god stund før termin, og hun kom med navlestrengen surret rundt hodet som en annen hellig glorie. Hun var rød og ekkel, og da jordmorens klønete hender mistet henne, var Jens Arne, den heldige far, der til å redde sin førstefødte fra et hardt fall i gulvet ved å dempe henne på foten. Verden har aldri sett en bedre dag, eller en herligere skapning komme til jorden.
Til tross for at jeg og Ane gikk på samme barneskole, ble vi ikke kjent før i 6 klassen, da vi hadde skoleopera. Hvordan det hele endte opp med at vi så Titanic hver kveld i et par måneder, dro på Christina Aguilera konsert (wtf?!) og ble avhengige av Friends sammen, er og forblir et under og et mysterium for meg, men fra den dag av har jeg aldri vært så glad i noen enn som jeg er i Ane. (Bortsett fra Bestemor). Jeg og Ane er to halve av en hel idiot, og ingenting kan komme mellom det. Vi trenger hverandre. En halv idiot fungerer ikke. Derfor vil jeg benytte denne anledningen til å si gratulerer med dagen Ane!

Om vi hadde bodd en annen plass kunne vi feiret ved å dra på byen, men for å være helt ærlig, så er det ikke verdt det her, dog feiringen til gullpikene mine (Ane og Torunn, for de uvitende) sist fredag var fabelaktig.
Men nå vettu Ane, kan du både se porno lovlig, og endelig kjøpe drikken din selv, så SKÅL!

Med en stor, hjertelig hilsen fra Helene, som er glad de fleste nå kan kjøpe sin egen drikke. Torunn sier også gratulerer, og sender et slengkyss.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Aww, tusen takk ! Det var utrolig søtt skrevet. Ble rørt jeg nå.

Vi er to halve av en hel idiot. Jeg er utrolig glad i deg, og ja, endelig kan jeg kjøpe min egen drikke !

Btw, det var når jeg var rundt ett år pappa dempa meg på foten, og det var når jeg datt av stellebordet. Men jeg skjønner at det er lett å bli confused ettersom jeg prater en del, og om mye usaklig. He he.

Men likte din versjon også da, min skjønne <3

Anonym sa...

Helt enig med deg, Ane er verdens mest fantastiske.

Catherine Sund sa...

gratulerer med Overstått Ane, håper du fikk en super dag :D

Dear Sonea sa...

Ja, min verson var bedre!

Tori sa...

ELSKER DEG ANEPANE! <3 (kult med store bokstaver)