CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

fredag 19. desember 2008

No Fair

Juleball i går;

Torunn ble kåret til dronning og hadde det kjempemorsomt ute, både på selve ballet og på Mocca. Hun kom hjem til meg rundt halv fire og hadde planer om å ta seg en tur på do ..

Det hun ikke hadde forventet var å finne meg sovende på badegulvet med dyne og pute, fult påkledd og med skoene pent tatt av ved siden av meg.
Der hadde sovet siden klokken halv elleve, da jeg ble hentet på vors av mamma. (Tusen takk kjære mor, og dronning Torunn for at du ringte henne). Ja, du leste rett . Jeg gikk med andre ord glipp av juleballet, noe jeg hadde gledet meg til siden, vel, man kan vel si, uten den minste overdrivelse - månedsvis, til fordel for å ligge døddrukken på et gulv.

Ragna - det jeg husker var faenmeg kjempeartig, og jeg har så sinnsykt dårlig samvittighet at jeg vurderer å drukne mine sorger i alt annet enn alkohol. Ellers har jeg ikke peiling på noe som helst av begivenheter etter klokken halv ti, men jeg har blitt fortalt at det var kjempemorsomt.

Konklusjon - Ikke drikk tyrker, og ikke styrt en høyprosentsvin på en time om du ikke har spist middag.

Jeg hater meg selv for at jeg gikk glipp av ballet. Jeg hadde store planer beståene av dans, latter, musikk, pene kjoler og andre festligheter. Faen. Og Torunn - gratulerer dronninga mi, du er herlig.

2. Juledag bør bli bedre.

Jeg er patetisk, Helene.

7 kommentarer:

Lise sa...

Veldig ironisk hele hendelsen. Skuffet da jeg ikke så deg i i finstasen i går, derfor kan du bli med på setørdej <3

Maren sa...

:(

Sonea sa...

hva som skjer på lørdag?

Tori sa...

Det lurer jeg også på Lise:D

Lise sa...

party og zinatra. har fikset slik at vi kommer inn :)

Tori sa...

oh, nice!

Triine sa...

hah, du er så søt helene !