CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

fredag 30. januar 2009

Sweet like candy to my soul

Til tross for at Lise har forlatt oss til fordel for jobb, bestemte jeg og Thea oss for å lage cupcakes uansett, siden mamma hadde vært like søt som muffinsene og kjøpt inn alt vi trengte. Torunn beæret oss også med sitt kyssesyksmittsomme nærvær - long time no see! Dessverre spiste jeg så mye røre og glasur at jeg foretrekker å beundre mesterverkene. Noen som vil ha?


Torunn var storfornøyd med å være blandt folk igjen.

Grunnet hårforakt skal ikke jeg pryde stedet med megselv på en stund. Damn you henndigo.
I morgen blir det twilight igjen. Jeg skal være med rett og slett kun for å se på Edward.. Jeg rødmer og blir helt knisete av å tenke på han. Noen andre som lider av det samme?

Cheers, Helene.

torsdag 29. januar 2009

Slide away, and give it all you've got

Meg og Louise - Oasis 27. Januar. Arrogante jævler, men jeg sang så jeg mista stemmen uansett. Wonderwall, Slide Away, Champagne Supernova og I am the Walruss fikk hjertet mitt til å hoppe over et par slag. Og ikke nok med det, men vi endte opp helt, HELT frammerst, rett under Liam. Jeg har forelsket meg hele to ganger denne helga. Først i vokalisten i Ceasars - DAMN! Så i vampyrkjæresten Edward Cullen. Jeg blir helt fjortiss av å se på'n. Satt med verdens dummeste glis under hele filmen. (Twilight, for de uvitende)



Her startet vi, med rundt 15 -20 stk foran oss.

Vi bevegde oss ganske raskt framover, og hadde etter et par tre sanger rundt 4- 5 stk foran oss.
Og før vi viste ordet av det var vi framme ved railingen, rett under Liam. Kvelden endte derimot ikke med det, men på en shabby 18årsplass med jukebox, hvorav to av fire gikk under navnet/leg'en Helene Arnesen. Flaks for Louise at vi ligner.




Nå gleder jeg meg til Leon i februar!

Jeg lider foresten av hårnostalgi. Savner rødt, savner langt, savner naturlig farge, savner kortere.. Alt annet enn det det er nå, med andre ord. Help?

Cheers, Helene.

tirsdag 27. januar 2009

I ain't lost, just wondering

Fun Fact of the Day:
Jeg kan nå ikke danse eller drikke alkohol før mai, grunnet kyssesyken, som jeg håper fungerer fint med tanke på russetiden. For da har jeg slu planer om å drikke meg fra sans og samlig mens jeg danser opp-ned.

Oh, når vi snakker om russetiden er det mye drama som foregår på Atlanten vgs for tiden, noe til og med jeg er blitt oppdatert på. Personlig synes jeg det er ganske unødvendig med terrorlister og slik. Come on people! Førsteklassinger er som regel veldig usikre og har ikke helt funnet seg selv enda. Det å skape så mye drama over ingenting er ikke akkurat det man forventer fra et årskull på 18 år. Det forventes fra samfunnet at man skal oppføre seg voksent fra det gyldne året og utover.

Jeg og min partner in crime (Helene) har derfor funnet en meget suitable erstatning for denne ugjerningen. Men jeg kan desverre ikke avsløre den i nuet, siden Helene er bestemt på å holde det en hemmelighet til tiden er inne. Det er en snik-plan. Gled dere!

Overbevist og at dette blir en flott mai! 

 -  Professor Chaos

søndag 25. januar 2009

One night of magic rush

Jeg føler meg feilplassert i tid. Alltid gjort til en viss grad. Sensasjonen kommer og går litt hele tiden. Jeg klarte forleden heldagsprøve å snu en stil om "kommunikasjonens utvikling siden 1800-tallet" om til en svært personlig ønskestil om hvordan jeg heller kunne tenkt meg å gå i store kjoler, drikke vin, gå på ball, sove i himmelseng, og ha utsikt over en hage med påfugler.
For å forsterke følelsen av feilplasserthet har jeg for tiden hatt en craze for cupcakes med masse frosting og pynt, blonder, fjær og masse rouge. Det hele skal kompenseres for neste helg da jeg og Lise skal lage godbiter som vist nedenfor, kle oss ut, ta oss et glass eller to, pudre oss hvite i fjeset, ha roser i kinnene, stort hår, og fjær i håret. Jeg gleder meg som en liten unge.




Noen andre som vil være med? We could make an evenin' of it.

/Helene.

lørdag 24. januar 2009

Strawberry fields forever

Som tidligere nevnt er jeg blitt kraftig syk og går nå på antibiotika og er avhengig av smertestillende tabletter, noe som betyr at jeg har hatt plenti med tid til å tenke over ting, oppdatert meg på nyheter og sett masse film. Noe jeg har tenkt en del på er Gaza og generelt krig. Hva er det som får mennesker til å bli så ondskapsfulle? Hvorfor kan vi ikke bare leve i fred uten å være redd for hva vi kommer til å lese om i morgendagens aviser? Sist jeg var på skolen så vi på "musikkvideoer" fra 1. verdenskrig. Tårene presset på, og jeg kunne faktisk ikke skjønne hva er verdt så mange liv. Men kanskje det bare det var da feberen tok over. Senere på dagen lå jeg i tre timer og gråt fordi jeg savnet farmor som bor en gåtur unna. You got to love it.

 -  Torunn

fredag 23. januar 2009

Henna og Indigo

Right, dette kan bli spennende. Det flammerøde håret kommer av intet annet enn Henna, som for de uvitende er blader som knuses og blandes med vann, som gir rødfarge til hud, hår og negler. Med andre ord - ingen kjemikalier som sliter på håret. Denne gangen derimot, har jeg blandet det med indigo, som er samme ulla, men i sort. Det er meningen at dette skal bli brunt, men med tanke på at når man farger håret med slikt må måle opp og blande selv kan dette lett bli et katastrofalt resultat. Jeg håper det ikke blir det. Men uansett hvordan det blir kan det umulig bli værre enn for nøyaktig 1 år siden da det ved et forferdelig uhell ble lilla.

Jeg går nå rundt som en annen nisse ikled inten annet enn stømpis til over navlen, en fjong bh, og to plastikposer på hodet med hårbånd rundt. Damn, jeg føler meg deilig. Håret mitt kommer til å lukte en snasen blanding av te, tobakk og høy fram til minst mandag. Enda deiligere.

Torunn har foresten muligens fått kyssesyken.. Det kan jeg ikke tillate! Fysj og skam.

/Helene.

onsdag 21. januar 2009

Could it be January

Jeg funderer endel over skolevalg for tiden.. Jeg har aldri vært så frustrert før noen sinne. Jeg vet hva jeg vil, men.. Ja, det skal ordne seg alt. Noen som har planene helt klare?

Jeg har også hengt masse med vesla. Vi sover, ler, sladrer og leser.

Helga gikk med på å leke Aes Sedai med vesla nr 2.( Karina.)
Foruten dette er jeg på dansing, dagdrømmer meg gjennom skoledagen, og ser fram til helga. Det store håpet er at Torunns luftveisinfeksjon kureres med den nye pencilinkuren innen Oasis neste uke. Oppfordring til alle - send henne gode tanker.
/Helene.

tirsdag 20. januar 2009

They only want you when you're seventeen

Jeg er hele to dager forsinket med bursdagshilsen - fy og skam. Louise, min kjære lillesøster, ble her forleden dag 17 år og er nå stor pike. Kun et år igjen med min leg, så er hun gammel nok til å komme seg inn ute lovlig! Planene til vesla består i all hovedsak i å snike seg inn på byen et par måneder, le enda litt høyere, og gjøre hverdagen til de rundt seg enda festligere. Etter dette drar hun et år til statene for å dra gutter og si "like" minst tre ganger i hver setning. Avtalen vår går ut på at jeg skal sende henne sjokolade og lakris, og i retur skal jeg få kjoler og øredobber. Me like.

Gratulerer med overstått cupcake <3
/Storesøster Helene.

mandag 19. januar 2009

Lei...

Jeg går nå på min fjerde dag sengeliggende og totalt utslått av feber, frostrier, vond hals, hode pine osv. Jeg holder ikke ut dette mer. Jeg husker jeg brukte å ønske meg syk da jeg var mindre, slik at jeg kunne ligge på sofaen med film (gjerne Pandaen Bobo og noen husker den), brus, alt godt og så mye oppmerksomhet jeg bare ville. Som, riktig nok, ble en del. Men nå skjønner jeg ikke hva det lille barnehodet med stort hår tenkte på! Det er ikke like fint å være syk nå for tiden. Jeg har sett alle filmene, godteri har jeg ikke lyst på lenger og oppmerksomheten er fløyet for lengst. Basecly er jeg bare forferdelig syk. Jeg ser blå aper som spiser muffins når jeg lukker øynene, drømmer om tordadoer med hatt som heter Wilbur og ønsker meg sommer!

Noen tips for å forbedre tilstanden?

 -  Torunn

lørdag 17. januar 2009

Helene"Potter"Arnesen.

Bare sånn mens vi venter på at Torunn skal finne på noe spennende å skrive om -

Sommen 2007 ble jeg offisielt stemplet som en av KR's merkeligste jenter. Jeg var i avisa grunnet min store kjærlighet for Harry Potter. DeathlyHollows hadde nettopp kommet ut, og da TK bestemte seg for å trykke noe om det holdt jeg på med boka - for andre gang. Det eventyret Rowling tok meg med på den dagen boka kom ut - utrolig.

Det var en gang i tiden en periode da Ane, min kjære følgesvenn igjennom alt og ingenting, såvidt orka være sammen med meg grunnet at jeg relaterte absolutt alt og alle til HP. Alt.
Serien er lest åtte ganger, med unntak av bok syv, som er lest to.

Noen andre som har vært smålig avhengig av/sykt opphengt i noe? Do tell.
Helene.
Gled dere til russekortet.

torsdag 15. januar 2009

Nothing is impossible.

Hva hadde du gjort/skapt om du fikk vært gud for en dag? IKKE si at du vil redde jorda, bekjempe krig og fattigdom, sette en stopper for globaloppvarming osv, jeg vil ikke høre om det. Her snakker vi totalt selviske ting som hadde gjort DEG glad. Alt er mulig!

1. Lagt et hoppeslott du får plass til i veska, men som blir kjempestort når du slår det opp, ala Mary Poppins. Slottet hadde inkludert såpebolerom og andre temarom, f. eks sukkertøyrom, discorom, puterom, malingsrom, utkledningsrom etc. Andre festligheter - Stor sklie, gratis snop, hengekøyer, uknuselig krystall-lysekrone, kickass bra musikk- og lysgreier, og ikke minst all drikken man kan tenke seg - av alle slag. Det hadde også vært selvrensende/vaskende.

2. Gjort sjokolade og voksenvann sunt.
3. Gitt megselv pupper. Iallefall litt.
4. Møtt Jared Followill, hvorav han skulle blitt hodestupsk forelsket i meg.
5. Alle måtte gått i gammeldagsklær, hvorav jeg og mine kjære skulle ha drukket oss skammelige på ball i Versailles, for så å forsvinne sporløst bak hver vår soveromsdør med enda en flaske vin i den ene hånden, og en mørkhåret sjarmør i den andre. La oss ikke glemme de gigantiske himmelsengene som hadde ventet.
6. Vært på forsiden av Vogue.
7. Penger hadde ikke vært et problem i det hele tatt - jeg hadde gitt megselv nok for resten av livet.
9. Hm...

Tipper jeg kommer på en hel haug med andre fantastiske oppfinnelser straks jeg slår av pc'n. Din tur - hva hadde du gjort?

Helene.

onsdag 14. januar 2009

Dance all night, and dance all day - that's how I play, yeah that's how I play.







mandag 12. januar 2009

Please, do stop the music

Bjorlituren var, for å være helt ærlig, ikke mer enn helt grei.
Til tross for div drama om bruk av- og rot i sengeplasser, var det hele veldig koselig. Kosten bestod av pizza, sjokolade og baccardi, og vi stortrivdes på den lille, nedsnødde hytta. Vi lo, danset, løp rundt i etasjene på bjorli hotell, danset på fontener, sølte brus oppover vegg til vegg teppene til ukjente, mistet sko, koste oss med stjernesudd, ble invitert med på boxernach (som det aldri ble noe av, til stor skuffelse), sladret, var vitne til et par dusin jenteslosskamper, og danset litt til.

Mindre positive trekk ved turen -
1. Jeg har nå fått en ny forståelse for hvorfor folk tar smilepiller på rave. Jeg har en misstanke om at det er den eneste måten å holde seg i humør på til drittmusikken. Ja - den typen "musikk" var det eneste de spilte. Jeg er ingen VGlista top 20 person, men herregud, jeg hører heller den lista 200 ganger mens jeg står på slalåm i badetøy og alpelue, framfor å høre enda en talentløs technosang. Det er ikke bra om valget så står mellom det og blodpudding.
2. Vi fant ikke nach en eneste kveld, til tross for endeløs leting. Utrolig nok, eller hva Siri?
3. Håpet om en liten, uskyldig russeflørt eller to ble dramatisk knust da det viste seg at nesten alle guttene som var der var typen som stortrives med førstnevnte punkt.
4. Ingen ville lage snøengler med meg/lot meg lage snøengler.

Bortsett fra det - råkoselig. Jeg syns polaroid trenden passer fint når man har vært på fjellet.








Med andre ord Torunn, du gikk egentlig ikke glipp av så mye.
/Helene.

fredag 9. januar 2009

With Sweet Contentment

De siste dagene har vært noen av de drygeste i skolehistorien. Som tidligere nevnt hadde vi den store gleden av å ha prøve i mup (musikkhistorie basically) den første uka. Dette resulterte i x antall "off" og rare ansikt fra min side. Dessuten grunnet stress, dårlig tid og samvittighet blir det ingen Bjorli tur på meg i helga, noe som vil si at jeg har null å gjøre. Anyone for a hang out?

Regards  -  Torunn

torsdag 8. januar 2009

And I'll fight with all of my heart, and all a' my soul, and all a' my mind

Jeg tror Torunn har hatt omtrent 25 mup-prøver i år. (musikk i perspektiv)

Jeg syns forferdelig synd på henne. Hun sitter nå i dette øyeblikk fordypt i jazzhistorie osv div shit, så hun hadde ikke tid til å slå av en prat da jeg ringte. Forferdelig.

Jeg hadde foretrukket en kveld som illustrert på bildet ovenfor - Morsomheter, med tankene på alt annet enn skole. Gjerne tøvting som hvordan leiligheten vår i oslo skal se ut og hvor mye vi gleder oss til å komme til en by med et større gutteutvalg.

Men akk ja, slik gikk det nå ikke idag da. Men en gladnyhet - det her "bare" 6 uker og 3 dager til vinterferien.
Cheers, Helene.

tirsdag 6. januar 2009

Remember how we used to feel those days would never end

"Nostalgi er en romantisk, ofte vemodig eller «bittersøt» lengsel tilbake til tidligere tider, gjerne i ens eget liv." - Wikipedia.

Jeg gleder meg til jeg om et par måneder, et år, tre år, ti år, femti år, åtti år (!), åpner fotoalbumen min fra 2008.
























2009 skal bli minst like bra. For det første blir det russetur til Bjorli nå til helga, Oasis i spektrum snart, etterfulgt av tur til København, Kings of Leon, bursdager, russetid, flytting, bo med verdens herligste skapninger i Oslo, universitet/høyskole, Coldplay.. Det lover godt.

Noen andre som har planer eller forhåpninger?
Helene.