CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

mandag 26. oktober 2009

Rom 103

Presenterer: Rom 103 i den yndige øst 1 fløyen på Trøndertun folkehøgskole! Her bor da jeg med min supre romkamerat, Linn. Dette kan man si er et slags fellesrom, eller det er i allefall det alle behandler det som. Besøk er det nesten alltid og ting bare legges igjen her. En gang våknet vi opp med en oppblåst kondom med uidentifisert hvitt innhold som viste seg å være tannkrem i.

Linn er han fyren til høyre om noen lurte..Dette er undertegnede og Anne Marthe (en mednordmøring) fra en av de mange festene ved elva.

torsdag 24. september 2009

Last leaf

Jeg tenker på å avslutte dette nå. Har rett og slett ikke tid til å skrive noe mellom alle aktivitetene (turene ut) og opplevelsene her. Men vi får se hva det blir til:)

fredag 11. september 2009

If you curse in the library the books will hate you.

Tiden går altfor fort. Har ikke rukket noe føles det som, bare hatt mye gøy og litt romvask. Jeg fikk en overraskelses visitt av min far og søster på onsdag, noe som var veldig hyggelig. Etter de hadde dratt var det klart for elevkveld av typen Rock 'n' Roll Olympics. Jeg ble satt opp på hundremeter flight case. Og om noen ikke vet hva en flight case er så er det kort og godt noe som det er vanskelig å løpe hundre meter med. Dette kunne ikke ende i annet en knall og fall, noe det også gjorde...


onsdag 2. september 2009

Oh, to live on sugar mountain


onsdag 26. august 2009

Hei Ho, To the mountains we go!

I morgen skal hele skolen på fjelltur, og siden jeg har med meg null egnet utstyr kan jeg ikke si annet enn at taklampa er ødelagt grunnet min lykke. Jeg har også funnet ut at det er totalforbud mot stearinlys på skolen. Jeg har vel ca 37 av dem på mitt halve rom, så jeg fremstår som et prakt eksemplar av en brannsjef. Ja, jeg ble brannsjef for min gang. Hvorfor? I dunno...


mandag 24. august 2009

What's up doc?

Da er jeg tre dager ute i mitt år på Trøndertun og jeg sverger på at jeg har sett verdens heiteste fyr! Det er så herlig å få litt utvalg synes jeg! Min room mate er heller ikke dårlig. Jeg er nøgd i
dag.

søndag 23. august 2009

Oh, well, that's that then..


Da er jeg på plass på folkehøgskolen som jeg skal bo på i ett år! Dette kan bli interessant.
Jeg savner senga mi allerede. Det at det er masse nye folk her er kjempe gøy, selv om det tar tid å lære navn og å bli kjent med de forskjellige folkene. Jeg er glad for at jeg har Per Erik som jeg kjenner fra før av, men synes litt synd på ham som må holde ut med meg nå for tiden.

mandag 17. august 2009

If I should be so bold,Elsker denne

torsdag 13. august 2009

She wears a coat of color, loved by some feared by others -

She's imortalized in young men's eyes.

Si meg, er det noe som heter forsinket vår-yr?

mandag 10. august 2009

Brisingr


fredag 7. august 2009

I got a feeling...

En spontan ut-på-byenkveld er noe av det beste jeg vet. Det er en herlig følelse! Lurer på om dette er et resultat av at jeg har vært litt for lite ut... Jeg tuller ikke. Would I lie to you?


Denne snutten er dedikert til Enchantedkrna, fordi det er hennes favoritt.

tirsdag 4. august 2009

Wait for it, wait for it .... !

Hvorfor kan ikke motsattekjønn ha like stort mot i alle land? Jeg føler de har mot som amøber og viljen til høstblad. Jeg kan med hånden på hjertet si at ingen gutt hadde tapt noe på å ta litt initsiativ. Og ikke nok med det, når du først prater med noen får man attitude, ufortjent attitude! På hvilken planet vil jeg ha noen som står å napper seg i skjorten mens han motsier alt jeg mener? Krypton kanskje...Jeg savner å bli meid inn av gutter på gaten som gir det inntrykket at verden ikke er fulkommen uten at du snakker med dem eller kommer inn på baren for en drink. I stedet for jeg skråblikk for manglende joggis som hverdags- og festklær. Ja, jeg innrømmer det, jeg er oppmerksomhetssyk. Hvem er vel ikke det?Forhåpentligvis er det bare her i Norge det er slik. Jeg håper også jeg har møtt feil gutter.
Ett stykk vrak i stråhatt som egentlig var utrolig!

lørdag 1. august 2009

Home sweet home

Da er jeg endelig kommet hjem til mitt casa. Det har vært for lenge. Etter Rhodos dro vi rett til Trondheim hvor det var olavs dagene og matfestival, hvorav sistnevnte passet meg utmerket etter x dager uten matlyst.

Jenteturen var alt i alt helt knall! Vi ble etterhvert kjent som "the norwegian girls" og var beryktede i bargaten. Dette falt helt i smak. Forruten konsumering av alkohol ble hobbyer som kryssord, spising, (natt)bading, grilling og latter praktisert. Jeg var veldig heldig og kom på rom med noe som skulle vise seg var min soule mate, Karina. Vi var begge sovere og tok livet med ro. Gjester på rommet inkluderte gekkoer, gode naboer, lakken og briter.

Miss it...

lørdag 18. juli 2009

See you later Alligator

Da stikker jeg til Hellas! Landet hvor solen alltid skinner, glasset alltid fult og godt humør er ingen mangelvare. Reisen vil bli delt med fantastiske og morsomme mennesker (Louise, Helene og Karina). Glær mæ!

fredag 10. juli 2009

"We're fools whether we dance or not, so we might as well dance.

Noen bilder fra sommershowet i år, Moviestars.


Bildene er tatt av Afshin Erman Rifat, bortsett fra de to øverste som er tatt av Karoline Wirum Granum.
http://www.flickr.com/photos/31152417@N02/ (link til Afshin på Flickr)

mandag 6. juli 2009

Hometown glory

Noen ganger kan selv de minste ting gjøre en glad. For meg kan det være alt fra den første hestehoven til en søt bemerkning fra noen.

I dag fant jeg dette bildet lagret på pcen min. Det bare lå her, helt tilfeldig. Jeg har ikke lagret det selv.
Min aller kjæreste søster og bestmate hadde funnet det til meg. Hun følte jeg måtte ha det siden det representerte oss så bra.
(pluss at jeg ligner litt på den lille giraffen)


Noen spesielle ting som gjør deg glad?

lørdag 4. juli 2009

Over til lysere ting

Jeg har funnet verdens beste te

søndag 28. juni 2009

Torunn vil ikke stenge den ned, jeg vil. Bare så dere vet det.. Om Torunn får viljen sin vil den forsvinne innen sommeren er slutt, i det minste. Så vet dere det.

mandag 22. juni 2009

That's a wrap!

Da er det hele over. Og med 13års skolegang sendes vi ut i den store verden med et håp om at alt vil bli fantastisk. Mange sier det er nå livet begynner, selv om enkelte hevder at det først begynner når man er 66, og at vi har verdens beste tid forran oss. Personlig vil jeg savne litt dette livet også, men det er bare på grunn av disse loved ones!tirsdag 16. juni 2009

A Word of Wisdom

søndag 14. juni 2009

Curtain Call

Nå har jeg mindre enn 24 timer igjen før eksamen. Riktig nok er jeg ganske stresset, men også glad for at jeg fikk det emnet jeg fikk. Jeg har lest så mye interessant, spesielt og utrolig pent!

Så derfor må jeg bare dele dette diktet av Johan Sebastian Welhaven, det er noe av det fineste jeg har lest! Nå er jeg riktig nok vant til å lese gammel-norsk, men tror dere forstår det.

"En Vaarnat"

Vaar-Natten stille og sval
Favner den slumrende Dal;
Elvene nynne de lange
Dæmpede, dyssende Sange.
Alfer sukke
For de smukke
Liljer„O, tager os tilfange!“

Fjeldtoppens sølvblege Skjær
Viser, at Maanen er nær;
Over de samlede Graner
Skyerne svæve som Svaner.
Snart vil blide
Straaler glide
Over al den Herlighed, Du aner.

Luk dog ei Øiet inat;
Vaag med Erindringens Skat!
Her, mens du sidder alene,
Aabner sig Mindernes Scene.
Her vil fromme
Skygger komme
Vinkende blandt maanelyse Grene.

Hør, hvor de hviske Dig ømt
Alt hvad din Længsel har drømt;
Se, hvor de bringe tilbage
Gjenskin af fagrere Dage!
Lad det tindre;
Det vil lindre
Smerten i dit Savn og i din Klage.


fredag 12. juni 2009

To the well organized mind.. Oh fuck it, never mind.

Jeg blir så frustrert over mennesker som ikke organiserer pc'en sin, og med pc'en mener jeg bildene sine, på en skikkelig og oversiktlig måte. Nå er ikke jeg en rengjøringshelgen, men det må da i det minste være et lite hint av et system! Jeg gjør det på den måten alle burde gjøre det på - jeg organiserer mine bilder etter når de blir tatt. Jeg har først en mappe der jeg har alle bildene mine, som jeg så ordner med sesongmapper etter årstall. "Høst 2008", "Vår 2009" osv. Så under hver slik mappe har jeg mapper som sier noe om bildene, som "Ut", "Diverse", "Ut", "København", "Oasis" etc. Dette er helt klart den beste måten å holde orden i bildene sine! Så, nå skal jeg legge ut det første bildet i alle mappene mine. Lite å gjøre sa du? Jepp, alle andre har kommet opp i muntlig eksamen, og skal være flinke skolebarn i helga..

Vår 2005.

Houston.
Høst 2006.
Høst 2007.
Høst 2008 - Russekickoff.
Høst 2008 - Festligheter.
Høst 2008 - Div.
Sommer 2006.
Sommer 2007 - Div sommer.
Sommer 2007 - Athen.
Sommer 2008 - UT.
Sommer 2008 - Masquerade shoot.
Sommer 2008 - Louise shoot.
Sommer 2008 - Hellas.
Sommer 2008 - Div.
Sommer 2008 - Ane shoot.
Vinter 2005/2006.
Vinter 2006/2007 - Roma.
Vinter 2006/2007 - Div.
Vinter 2007/2008 - Redhead Gingerbread.
Vinter 2007/2008 - Div.
Vinter 2008/2008 - lovely.
Vinter 2008/2009 - Oasis!
Vinter 2008/2009 - Newyears!
Vinter 2008/2009 - København.
Vinter 2008/2009 - Julaften.
Vinter 2008/2009 - Festligheter.
Vinter 2008/2009 - Bjorli.
Vinter 2008/2009 - Random shoots.
Vår 2006.
Vår 2007.
Vår 2008 - Mischief, Helene og Louise.
Vår 2008 - Magic Bus shoot.
Vår 2008 - UT!
Vår 2008 - Flowerpower bursdag!
Vår 2008 - Div.
Vår 2009 - Russ!
vår 2009 - ut.
Vår 2009 - Oppdal.
Vår 2009 - lovely, div tidsfordriv.
Vår 2009 - Dans.
Webcam.
Random - kostyme.
Random - pretty.

Hvordan organiserer du bildene dine?

/Helene.