CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

mandag 25. mai 2009

Drømmer, drømmer om sommerklær.

Nå skal jeg gjøre som Lise gjorde for litt siden, nemlig ha konkurranse! Right, saken er den at jeg har så utrolig masse klær for tiden at jeg drunker i det, og ender opp med en følelse av at jeg ikke har en eneste ting å ha på meg. Luksusproblem, jeg vet, men slik er nå bare saken. Løsning? Gi bort!
Jeg har brukt kjolen kanskje to ganger på over 1 år, så jeg føler den fortjener et bedre hjem enn det jeg kan gi. Noen frivillige? For å gjøre det hele litt mer spennende å avgjøre må du svare på følgende; Hva tror du jeg kunne passet til å blitt når jeg blir stor, og hvorfor? Uavhengig av hva jeg har sagt jeg vil bli, hva som helst! Kreativitet gir stjerne i boka.

Gul kjole fra Forever21, str S. Ca knelengde.
Husk mailadresse!
/Helene.

16 kommentarer:

Anonym sa...

"drømmer, drømmer om sommerklær" fra norskeksamen? :)

du hadde sikkert passet til å bli designer eller noe. eller fotograf?

krna sa...

Du hadde passet utmerket godt til å være redaktør/anmelder i et fantasy-magasin, bosted New York. Hvorfor? Din kjærlighet for fantasy litteratur, hvor godt du skriver og tanken på hvor godt du kan passe inn i storbyen.

iris sa...

Jeg tror du hadde passet til et yrke hvor du fikk utløp for din kreativitet, nytenkning og evnene til å skille seg ut fra mengden.

Dog tror jeg ikke "norges kreative fagskole" eller andre studieretninger hvor man spesialiserer seg innen et faglig område hadde passet deg. Jeg ser for meg at du starter din egen butikk, hvor du selger egenproduserte smykker og klær, samt at du dekorerer med egne maleri, tegninger og skulpturer som også er til salgs. Du passer et yrke hvor du er fri til selvstendig tenkning og handling.Jeg tror også du hadde blitt en fantastisk dyktig forfatter. På det grunnlag at du skriver godt og at du da kunne skrevet om drømmer, opplevelser, erfaringer og få utløp for de tankene du måtte sitte inne med.

annemarthee sa...

Så fin kjole :)

Marte sa...

Du hadde passet som lærer! Ser for meg at du underviser i enten fransk eller filosofi!

:)

Tori sa...

Eksentrisk professor i estetikk eller noe. dette er da ikke i Norge med i marry old England.
kjoler dagen lang, te på terassen, vin om kveldene, pene ting hele dagen.

Loys sa...

profesjonell pen ! fordi det er det du er <3

FrkPolkaSpot sa...

Jeg tror du hadde blitt en perfekt designer, og da tenker jeg ikke bare på klær, men på bokhyller og kaffekjeler og sånt^^

Et yrke jeg tror du bør unngå, er pottetømmer på et gamlehjem x)

marte sa...

hm. tricky one.
Du bor i england og har en smekk kjekk kjæreste som spiller i band. Dere bor i en stor villa, ikke så langt unna byen, og dere har ei sinnsyk utsikt og en schwær hage. Du har også ei søt lita hytte langt inni skogen, sånn som i tegnefilmer. Du designer også klær til kjente folk, og ser ofte kjolene dine i magaziner.

Marte R. sa...

Du passer til å jobbe i en sånn nips-naps butikk med bare spennende varer som du har samlet mens du har reist verden rundt! For eksempel har noe te i alle slags farger og smaker! Butikken er noe alá "Borgia og Brust" i Harry Potter - mystisk og magisk!

;)

Frøken Friken sa...

Synes du burde bli heismontør! Tror du er ei tøff jente som passer utmerket til det! Dessuten er det grisebra betalt! cash cash cash;);) Og sikkert kjempe lett å få seg jobb, spesielt siden du er jente! Så altså: HEISMONTØR FOR ALLE PENGA!!;)

lillelambi@hotmail.com

Astrid sa...

HUmm. Etter å ha titta gjennom endel innlegg, får jeg følelsen av at det må være noe kreativt. Kanskje mediagrafiker, for utseende på bloggen er fint, og jeg tror du kan være flink til å sette sammen og designe utseende på blader, aviser o.l.
:)

Thea sa...

Du hadde passet til å designe de brudekjoler, med masse silke, tyll, blomster, border, foller og alt hva en herlig og vakker brudekjole måtte inneholde! Da kunne du lage kjolene du alltid har drømt om, og jeg er 100% sikker på at du har fått solgt de også, din kreative faen ;) tihi. . .

Elise sa...

Jeg tror du hadde passet fint til å drive en liten søt butikk med krimskrams og småting og kjoler og skjørt og sånt du laget selv, også kunne du servert småretter du lager i et lite kjøkken på bakrommet utenfor butikken i en liten hage på loppemarkedbord og alle asjettene kunne være ulike og i trærne kan det henge fine lykter i mange farger.

elisejamissen@hotmail.com

Elise sa...

Jeg innså nettopp at jeg kanskje er litt seint ute med konkurransen, men, samme det.

Anonym sa...

I inclination not concur on it. I regard as nice post. Especially the title-deed attracted me to read the unscathed story.