CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

onsdag 24. september 2008

I'm exactly where you'd like me, you know.

I morgen blir årets første skolefest arrangert! Jeg gleder meg. Back to school er alltid den beste skolefesten, selv om mange av festene i stor grad for å bli bra er avhengig av at du har nok promille til ikke å bry deg om dårlig musikk, kjipe vakter, og hæler som spidder føttene dine. Jeg tror dette skal gå bra. Planen er idiotsikker, bestående av alt fra bacardi til cider, sex on the beach, tequila og peach-noejegikkehusker. Og den gode nyheten? Iste kurerer all form for manglende mana dagen derpå, derfor ingenting å frykte, dog vi er den eneste klassen som var så heldige å få planlagt skolefotograferingen på denne hellige dag.

En annen attenfasersmasterplan vi har er å introdusere party ala Redhead Gingerbread style til våre bedårende små dansevenninder som nå er nye på atlanten, og pryder gangene som de nye førsteklassingene (Heldigvis minus brunkremen og det tuperte håret, pluss personlighet og god musikksmak). Ah, de har så mye å lære, for som dere sikkert har merket blogger vi stort sett om helgens hendelser og andre begivenheter beståend av drinker med aldersgrense, så det å vise barna noen triks eller fire skal ikke være noe stort problem. (Jeg vurderer å foreslå russenavnet Tor med flaska for Torunn, min svorne parter i slike festligheter. Det er uhyre passende.)

Uansett - Vi satser på at morgendagen blir bra! Jeg hadde et skuffende stasj av bilder fra tidligere skolefester/skolefestvors, men klarte å skrape fram et par.


Juleball ano 2006 Juleball 2007 Tilfeldige greier. Thea har en tedens til ikke å bli med på skolefestene av en eller annen grunn.. Til tross for dette har vi klart å manipulere henne til å bli med i morgen.
Torunn.. Når var dette?
Ikke så altfor lenge siden. En av de bedre kveldene, bestående av Malibu, øl, snubling på plener, vesker i skogen, og smugling av flasker inn på det rusfrie arrangementet.

Forhåpninger? Ikke egentlig, men bra blir det uansett. Vi lager jo morsomheter selv. Noen andre som ser fram til morgendagen, eller en annen kommende dag med mischief? Isåfall, do tell.
/Helene.

7 kommentarer:

CatherinePS sa...

huffda.. uheldig med fotograferinga dere da :p
jaja, allvei like fine dere, så er vell ikke noe stress ! :D

Nadia Tee sa...

Alltid gøy med festbilder!

loys sa...

selfølgelig gleder vi oss ;)) lisjnsøstra skal føre videre arven av drunkiearne !

Tori sa...

Keep up the good work! Oh, gleder meg til i kveld! ELSKER mischief;) hohoho! vi må få noen historier å fortelle "barna" om nå også;)

Triine sa...

bliir vel bra dette ! ;)

Maren sa...

Jævlig artig i går!!

Sonea sa...

så absolutt!