CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

mandag 20. oktober 2008

BOB OBO

Det hele hendte sist onsdag, da en sterk trang til å klippe av meg alt som kunne relateres til slitt hår tok meg. Jeg gikk så, rett etter skolen, og med lillesøsters penger, til frisøren, som i seg selv er en stor begivenhet. Uansett, det var nå da det jeg gjorde, denne skjebnesvangre onsdag. Responsen har vært positiv, men den nye sveisen ble også møtt med sjokk hos mange.Lenas storøyde blikk da hun først så meg uten de tjafsete krøllene får meg fortsatt til å trekke på smilebåndene. Det var vist svært uvant. Noen har tilogmed gått så langt som å kalle det en bob, noe jeg ikke kan si så mye på. Det er vel kanskje det det er?

Bildene fra fredag, tatt med de herligste jentene noen sinne.
Så, hva tror medmenneskene om meg med kort hår? Jeg ser vistnok damete ut nå. En liten btw - festlig at det er det samme smilet på alle bildene.

Blogging fra en av de beste helgene i historien av bra helger skjer når Torunn har fått ninjaet bildene fra Lise. SNART forhåpentligvis. Kort sagt - fabelaktig helg. Som Torunn pleier å si - friday night is for dancing. Så absolutt.

Cheerio, Helene.

12 kommentarer:

Tori sa...

Fredag er perfect for dancing. Conditions are perfect. there's nothing good on TV. Conditions are perfect!

margrethe sa...

rødfargen på håret deres, er den ekte, dere har i hvertfall begge nydelig hår.

Anette sa...

Du ble fin på håret :-)

Linnéa sa...

Synes du ble fin!

www.maert.blogg.no sa...

d vart fint ! : DD

Lena sa...

Jeg ble bare litt sjokkert, siden du har snakket om at du savnet det lange håret ditt. Men til gjengeld så ble det utrolig fint ;)

lou sa...

rå herlig på håret ! ser mer voksen og classy ut. yoo go, girl ;*

Nette91 sa...

Du kledde den nye hårklippen din skikkelig godt :D

Anonym sa...

Hehe. Siden du først spør synes jeg ikke det var så veldig pent. Ikke at du er stygg eller noe, men du er veldig grasiøs av deg, så tror du hadde kledd langt hår mye bedre! Klippen din så litt "hjemmelaget med grov saks" ut :p

Sonea sa...

Vel, det er jo alltids kjekt å høre mer enn et synspunkt!

Desverre tho, kan jeg ikke ha langt hår, da det nekter å bevege seg lengre ned enn til puppene uten å bli tjafsete, uansett hvor mange ganger det stusses.. SÅ, da tar jeg heller en hjemmelagd med grov saks-klipp! :D

Kristina N sa...

du kledde kort kjempe godt :)

Rebecca. sa...

du ble kjempe fin på håret ! :D