CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

søndag 12. oktober 2008

Jai guru deva om

Grunnet de herlige begivenhetene at Ane og Torunn nå har erstattet en 7 med en 8 i alderen sin, bestemte vi oss for kjøpe to flasker vin, og "bare ta det rolig og kose oss" hjemme hos meg på fredag, da jeg var hjemme alene i helga... Christer, som også var med, viste med en gang hva dette betydde, og kom mentalt forberedt på å se at vi sakte men sikkert gikk bort fra denne egentlige planen, og byttet den ut med "jeg har tequila altså, og midori, og en feskengreie, og litt north, og en veldig god sitronting! Så, hva tror dere?". Det var bra han viste hva han gikk til.

Hele kvelden ble en STOR suksess, med en av de koseligste vorsene i historien av koselige vors. Jeg bidro til underholdning på vorset, da jeg drakk det meste av vinen, og ikke minst fordi jeg hadde fjær i håret, til Christers store furundring, noe som ifølge han selv gjorde at det var umulig å ta med seriøst. Vi drakk festlige drinker med spreke farger, vi danset til ellers så ganske forferdelig musikk, og vi møtte mange trivelig folk. Vi skiltes klokken halv tre, hvorav Torunn hadde forlatt oss et par timer tidligere for å forberede seg til København turen sin, og Ane dro på nach med Lise og to karer (han ene var en klubbeier med et stort talent for å lage gode drinker, ifølge Ane). Kvelden endte for min del med at jeg ikke husker stort annet enn at jeg ble oppringt av nachet til Ane, som lurte på hvor jeg var, og skapte stor uro ved å svare at jeg ikke hadde peiling, men som det i ettertid viste seg var rett utenfor Mocca, hvor jeg møtte en kar med hatt som bidro til et par underholdende minutter, før jeg dro hjem og sovnet fult påkledd - med fjær i håret og hele pakka.

Christer original. Torunn ripoff. Ane kom hjem fra nach klokken 6, og bidro under familiefrokosten i KMhuset med svært usaklige utsagn, om f. eks kommareglene, da samtaleemnet var fotball. I går besto dagen av å sløve rundt med Ane, før Karina (som fylte år!) beæret meg med sitt nærvær. Vi drakk x antall glass hjemmelaget iste, spiste lakris, pepperkaker og potetgull, og så en av de herligste filmene - Across the Universe, før vi satte oss ned og filosoferte over livets store mysterier, som viste seg å være gutter. Noen som har svarene? Uansett, en heidundrende koselig bursdagsfeiring. Nå gleder vi oss bare til den 17 Oktober, da Hong Kong Garden åpner igjen, og vi endelig kan fylle magene våre med herlig kinamat.

Cheers, Helene.

7 kommentarer:

anekm sa...

Det var virkelig en av de artigste kveldene ut her i Kr. Hvor du bidro med god underholdning de første timene!

Synd du ikke ble med på nachet, det var kjempe festlig. Håper du blir med neste gang.

Det var hardt å spise frokost etter x antall timer med festing, og bare fire timer søvn. Men det var visst god underholdning for familien da.

Love you, selv om du drikker vin som om det var melk! <3

lise sa...

Haha, han med hatten altså. Han danset med meg også, sleiping.

Anonym sa...

Kjempekoselig kveld! But don't lose the feathers, de er kule.

Marthe Sofie sa...

Haha, koselig da :)

Lena sa...

Next time, er det jeg som skal være med å være kul å kjøpe å drikke vin ( jeg blir jo tross alt 18 snart )
Og da må vi jo tross alt sjenke meg (A)

Sonea sa...

Så sant så sant Lena!

CatherinePS sa...

haha, så koselig, komma regelene er det jo alltid greit og holde kontroll på Ane :D