CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

fredag 14. november 2008

FANS

Se på tittelen - det er det vi er. Iallefall når vi er villige til å betale en relativt stram pris for billetter til konserten i københavn den 11 Februar. Hvem er det jeg snakker om nå lurer dere vel kanskje på? Hvilken konsert? Hvem andre enn KINGS OF LEON?!

OYEAH! Jeg og Lise ble endel kroner fattigere i tredjetimen idag, og felte et par lykkestårer da billettene var i boks. Så, uavhengig av om Torunn, Ane og Linnea blir med (som vi ber og håper på at de blir!!!) så skal jeg og Lise.

Kings of Leon er en av de bandene øverst på listen av band jeg SKAL se, for ikke å nevne absolutt forguder, og i løpet av de to første månedene i 2009 får jeg strøket to av herlighetene fra listen - Oasis og Kings og Leon. I September var det Coldplay. De som det da gjennstår å oppleve er Pearl Jam, John Butler Trio, Damien Rice, The Frames og Tori Amos. Det skal jeg klare å fikse.

En annen positiv ting med denne konserten er at jeg for første gang får se min framtidige ektemann. Møt Jared Followill. (Lise, jeg fant han først, han er min. Hold deg til strokes duden din)

Cheers, Helene, verdens lykkeligste pike.

5 kommentarer:

lise sa...

GLEDER MEG, SUKKERBOLLE<3

marte sa...

jeg blir deppa

Sonea sa...

Blir så bra Lise! Blir så bra <3

Ingrid sa...

Var så herlig å se hvor glade og gira dere var da!
Og noe må man vel bare ta seg råd til, er ikke tvil om det en gang!

Anette sa...

Aff, jeg er sykelig sjalu!
En dag...en vakker dag skal jeg og se de.

Og pff, det er jo Caleb som er den heite .