CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

søndag 2. november 2008

So you dance all night, and you dance all day

Fredag var det duket av til bursdagskalas i dansestudioet til våre to søtnoser Ida og Nathalie. Planen var, grunnet dobbeltbooking av datoen, å dra i bursdagen å ha det supermorsomt med en flokk absolutt herlige piker som går under navnet Divas' (Oppdrag utført), før jeg og Torunn skulle dra litt før tiden opp til meg, hvor planen var at vi skulle kaste i oss en flaske vin hver og møte Lise på byen. (Oppdrag utført av meg. Torunn skuffet og klarte bare to glass) Deretter bar det på Mocca, hvor det var stappfult av folk av både den ene og den andre typen. Alle danset.

Ane var ikke helt forberedt på bildet. Jeg var ivrig.

Da vi ankom kalaset var dette mottakelsen - lykke. Bursdagsbarnene i Steinars "steinharde" kvelertak. Ida ikled kveldens flotteste antrekk av typen rosa glittertrådet, og Nathalie med et morskt blikk. Merk - Torunn sitter alene. Verdens søteste muffins. Torunn hadde egentlig lyst å bli, men ble tvunget med opp til meg, av, vel, meg, grunnet en annen plan jeg og Lise hadde lagd samme dag på skolen med sensurert innhold. Lise - oppdrag urført! Med andre ord - Denne kvelden skal ned i bøkene for bra utekvelder, dog Torunn muligens er uenig, da det for hennes del var en kveld bestående av (etter den fortreffelige bursdagen) at hun ble tvunget med av meg ut, før jeg så forlot henne på Mocca til fordel for andre festligheter, både med jakken hennes, bankkortet, lappen til min jakke, og begge husnøklene. For å gjøre dette bedre lagde jeg frokost på senga til henne dagen derpå, pluss at hun fikk den grønne blomsterstrømpebuksen min hun så lenge har sett på med lengsel i blikket. Vi er venner igjen nå

I kveld er det planlagt middag på Hong Kong med en hel liten herskare av flotte jenter. Gleder meg.

Lite spørsmål - hvilken musikk er den beste festmusikken?
Cheers, Helene.

6 kommentarer:

louise sa...

torunn endte opp i min seng, vel og merke. den beste fyllefest musikken er selføvlgelig musikken vi hørte på som mini. jeg sier bare SPACE INVATORS !

Ryllbert sa...

beste partymusikken er den musikken som har et snev av feel good i seg, og som kan kategoriseres som bakgrunnsmusikk

dette begrepet (bakgrunnsmusikk) er det ikke mange som kjenner til, noe som undertegnede ergrer seg massivt over når han er på fest.

bursdagsmusikk derimot, kan få være så høy den vil

Tori sa...

ganske så røft ble jeg forlatt ja! Det var IKKE ønskelig. Men jeg hadde jo min del av morro den kvelden jeg også. Jeg blejo angrepet og ble fyllet av en human sandwich;] Var ikke meg imot

AJDA sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Andre festligheter = Ole Tomelthy ??

Sonea sa...

Haha, nei. Andre festligheter som i å kjøpe vann og tyggis, samt få litt luft.

nei, det var vel ikke deg imot nei torunn ;)