CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

søndag 15. februar 2009

København -

Jeg vet ikke om jeg hadde overlevd resten av skoleåret uten et lite avbrekk, og København var akkurat det jeg trengte. Akkurat det vi alle trengte, tror jeg. Vi brukte usmakelig med penger, og var ute hele natten. Jeg blir lei meg når jeg tenker på at det stenger klokken to her i Norge. 05.00 er akkurat passe.

Alt i alt kan vi mildt sagt si det var tre svært forskjellige kvelder.
- Onsdag endte vi opp på to av det som må ha vært byens mest shabby, gudsforlatte barer. Til tross for dette spilte den halvveis ødelagte jukeboxen Leon hele kvelden, og folka var så absolutt festlige, til tross for at Linnea klarte å anklage hele to av fire for å være homofile og altfor rare, og Lise såvidt klarte løfte hendene sine.
- Torsdag viste vi ikke helt hva vi skulle forvente, da onsdagen ikke akkurat endte opp som vi hadde sett for oss. Vi endte opp på Rust. Den absolutt beste kvelden. Helt fantastisk bra. Akkurat min type plass. Lise og Linnea fant iløpet av kvelden ut at de hadde begge kysset samme person, noe som resulterte i at begge avslo sammer person, vi drakk x antall vodka lemon, Lise møtte sin københavnkjærleik igjen, ingen trodde på at jeg var 18 (jeg skjønner enda ikke hvorfor folk får for seg at jeg ser ut som en 20åring), og Linnea hadde det fint på dansegulvet med en økonomistudent. Det aller beste var en viss 19åring på 190 cm som kunne vært Robert Pattinsons tvilling, med rufsete brunt hår og et skeivd, lurt smil. I had fun. Way fun.
- Torsdag var vi alle 20 år, og tok gikk til Vega. Jeg må si jeg var litt skuffet, til tross for at det var langt fra kjedelig. Kvelder uten dansegulv trenger kjekke gutter for å kunne være bra, og Vega hadde ingen av delene (Jeg er forderdelig kresen. Iallefall etter å ha møtt my very own Edward Cullen dagen i forveien). Linnea var uenig.

Utrolig bra tur. Quarten neste, jenter?

Cheers, Helene.

11 kommentarer:

Victoria sa...

Det ser ut som dere har hatt det moro :)
Elsker køben selv, så må dit en tur snart! Kule øyenskygger

Inger sa...

Så kjekt det såg ut!
Og de har altid så vannvittig fine klede!

krna sa...

åfysøren, paradis på jord?

emilie m sa...

Å , hørtes herlig ut! :)

AlexandraE sa...

Så utrolig kos ut!

Tori sa...

fine byen<3
count me in for quarten!

Anne Marthe sa...

Heldig :D København er fin by!

Lise sa...

Jeg kysset han aldri, han tafset på meg. Fysj. For meg finnes det bare én.

Siri sa...

Hvem i all verden er det som ligger og skrever midt på gata, eventuelt fortauet?

Helene H sa...

Elsker strømpebuksa di! Har vært på leting etter slik en lenge. Er det lov å spørre hvor du har kjøpt din? :D

Linnéa sa...

e ma