CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

mandag 23. februar 2009

Long time no see

Kjære Sony m/fancy tegn - jeg har savnet deg. Torunn, la oss ta bilder en dag! Noen som har gode ideer? Jeg er, for første gang, helt blank.Nå som jeg endelig har fått tilbake kamerapusen - At hårfargen endelig har blitt en relativtlikminnaturligehårfarge-farge måtte selvfølgelig dokumenteres og deles. Jeg har da altså, på under en mnd, vært igjennom alt fra rødt til nesten sort, til blond og strawberry blonde, til askebrunt, mørkbrunt, blondt igjen, så en ca naturlig mørkblond/lysbrun. Som sagt, forslag til bildetakingstema mottas med åpne armer!
/Helene.

5 kommentarer:

Triine sa...

bruk masse søtt, leppestifter og lipglosser med herlige farger. sukker og slikt, det blir jo kjempe bra bilder. ha det på hendene, på leppene og ja.. var noe slike bilder på en skole vi var innom i oslo, det var skikkelig stilig !

Hilde sa...

Fikk sansen for bloggen din :-)

Inger sa...

Asia!

Marte sa...

- bruk bare svarte klær og heng opp et laken for å danne hvit bakgrunn. Kontrasten mellom hvit og svart er så utrolig fin synes jeg.

- ta bilder ved havet, og bruk bare blå/grønn/turkise klær.

- nærbilder i svart-hvitt der dere gråter. La både sminken og tårene renne! ;P

- Sist men ikke minst, lev dere inn i Harry Potters verden! ;D

haha..

Regine sa...

Ta bilder i dress. Kan bli kult. Noe som det her: http://mehmeturgut.deviantart.com/art/deniz-akkaya-106336292 . Noe som representerer karrierekvinnen ;)
Eller ta bilder som representerer de ulike årstidene(høst - bruk høstfarger i sminke, klær og lys).