CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

søndag 1. mars 2009

Summertime Blues

Da er det på tide å begynne ferieplanleggingen, og vi har få kriterier, for å være helt ærlig. Vi vil ha -
1. Strand og sol. 2. Uteliv. Bra uteliv.

3. Jeg vil ha badeland. Torunn lo godt da jeg sa det.. Dette er riktignok ikke en nødvendighet.

Så.. Kom med forslag! Ender vel opp på en gresk øy kan jeg tenke meg, så kom gjerne med favoritter! Noen som har erfaringer og opplevelser å dele? Halp pliis..

8 kommentarer:

Tori sa...

oh, jeg gleder meg til det der!

Anonym sa...

Dra til Kos!
Kos har sykt bra uteliv :-D Sykt mange forskjellige plasser, men en ting har de alle til felles.. Gratis shots som inngang. På Kos går man fra bar til bar og blir full på de gratis shottene/drinkene man får for å komme inn :D Genialt.

Det er musikk og digg på stranda. Fantastisk plass.
Jeg har hørt at det er badeland der også :]

Næd sa...

Jeg var i Ios forrige sommer med en stor jentegjeng og det var sykt gøy. Jeg forventet en skikkelig jalla ferie, men det var overraskende veldig bra uteliv og mange kjekke australiere. Hvit strand, klart vann. Billig drikke og mat. Brukte 6000 på 2 uker og jeg sparte meg ikke for å ha det gøy. Stedet er lite så man bruker ingen penger på taxi, gåavstand til alt. Eneste minuset var vel det å komme seg ned, tar evig lang tid, men er verdt det. Hele turen med hotell og fly kostet rundt 5800 tror jeg. Anbefales :)

Danjel sa...

Alanya ;)
-billig
-uteliv
-to badeland

Siri sa...

i sommer så var eg på kypros, på agia napa. det var helt villt, men kanskje for villt? vett ikkje ka dokker ser på som bra uteliv. men eg stortrivdes der og skal kanskje tilbake i år også! bestiller dere nå så sparer dere en del penge. ellers er det veldig billig å leve der!
badeland har de også ja, men ikkje som eg orka å dra på. man e for fyllesjuk til sånt ;p

lise sa...

Napa egentlig, men siden du mener det er så dyrt(noe det ikke er med tanke på hva du får) - Sunny Beach. Superbillig og sikkert minst like bra som førstnevnte. Dog ikke gresk. Men kjekke mennesker, varme, og crazy uteliv. Tror jeg.

Knis.

lise sa...

Og ja, seff badeland! Men dit må du sikkert dra alene.

Anonym sa...

Barcelona! Jeg vet ikke om det er "Syden" nok for det dere ser etter, men jeg tviler på at dere blir skuffet. Storby, strender og uteliv!