CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

mandag 2. mars 2009

Untitled 1

Nå som alt styret med å få tilbake den naturlige hårfargen er over, og grunnet alt styret rundt det hele, har jeg blitt forferdelig obs på hår og frisyrer. Mitt, andres, hva som er fint, hvem som kler hva.. Jeg føler jeg analyserer alt og alle med hår på hodet og hva jeg syns om det. Hrmph, jeg føler meg nesten litt slem.

Jeg skulle ønske mitt var som på et av disse, men jeg klarer ikke bestemme meg for hvilket. Har i det miste kommet fram til at det skal bli langt igjen.


Noen som har et par elsk/hat frisyrer? Jeg kan ikke fordra ihelutglattet extensionhår, og absolutt elsker alle former for krøller.

/Helene.

12 kommentarer:

lise sa...

wow, jeg trodde jeg var monroe. gosh.
du kan ikke ha lengre enn til skuldrene, synes jeg.

marte sa...

jeg vil ha langt, krøllete hår NU

Tori sa...

jeg tror jeg sticker til mitt hår. skal ha langt, krøllete og stort (men ikke for stort så må tynnes ut litt)

Rebecca sa...

Har lest bloggen deres en stund nå, så det er vel på tide at jeg legger igjen en kommentar: )

For ca. et år siden hadde jeg håret mitt ca. 5 cm over skuldrene, det var også klipt opp og utrolig tynt, var ikke fornøyd, det øverste av håret var kanskje ikke mer enn 3 cm. etter denne klippetimen har ikke jeg klippa eller stussa meg! Nå er håret mitt 15 cm. lengre, vil jeg tro sånn ca. Jeg må stusse det snart på grunn av flisete hår. Håret mitt har ikke vært så flisete før nå, noe av grunnen er at jeg skifter shampo og balsam ofte. Bruker lite produkter ellers i håret, bare til fest. Jeg syns håret mitt har vokst utrolig raskt! Jeg har alltid hat tykt hår og er fornøyd med det nå. Nå har jeg bare problemer med en sikkelig fin hårfarge, som ikke ødelegger håret mitt.

Hårene på det siste bildet var utrolig vakre og skinnende.

Syns det er en kjempe blogg dere har, morsomt å lese og se bilder!

Linn A. Djuvsland sa...

kjøpdæ 40cm ferdigkrøllet extensions å sleng dem i.. (mammami kan, og er flink! promise..) De er najse, og ser svært naturlig ut...

pass derimot på å at du kjøper ekte hår, gjerne hos frisør eller at noen du stoler på går god for kvaliteten =)

Ina sa...

jeg har et hat/elsk forhold til Bobben

Karoline sa...

hat/elsk: http://i231.photobucket.com/albums/ee169/cheekyisyou/pointlesscrap/afro-hair-cap_49.jpg

Så sinnsykt stygt at det blir kult..

Jennie Lavine sa...

Me love the kværvill (altså når gutter har stå opp har etter natten) rå søtt;D

Maiken N. Ohr sa...

hater håret mitt. elsker nesten alle andre sitt.

Anonym sa...

Jeg sier JA TAKK til alt som heter hår for tiden. Noen som vil donere bort? Jeg ser ut som en misforstått tenåring av det annet kjønn, og slik vil det nok være i minst ett år til. Syt.

Anna sa...

Liker rent hår. Og ekte hår (altså hår som er ens eget, jeg syns tanken på å sette på seg andres eller kunstig hår er frastøtende).

HANNE.SK sa...

Jeg elsker krøller. Seriøst. ELSKER krøller. Hadde kjempestritt hår. Tok permanent. Elsker krøllene mine høyt, høyt, høyt.
- HANNE.SK