CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

lørdag 6. desember 2008

All I want to do

Jeg er nå 1000 kr rikere grunnet en 5.plass i en fotokonkuranse! Det er riktignok ingen 1.plass, men med tanke på at jeg rett og slett bare sendte inn et tilfeldig bilde jeg likte, så herregud, jeg er storfornøyd! Tusen kroner er 980.25 mer enn de 19.75 kronene som pryder brukskontoen min for øyeblikket. Jeg er lykkelig - plutselig har jeg økonomi til å kjøre desemberplanene fult ut, som består av juleball m/festligheter, romjulskos og nyttårsplaner.

Lykkebildet - hadde det ikke vært for at Torunn er så utrolig vakker hadde jeg fortsatt kun hatt kr 19.75 å rutte med resten av mnd. Noe sier meg at det hadde blitt en kjip romjul..


Så ja, planen nå var enten å komme meg tilbake til symaskina, boka mi, eller scrapbook'en bestemor og bestefar skal få til jul, men problemet er at jeg sitter i bekmørket da alle lyspærene på hele rommet har gått, som resulterer i at jeg sitter her som om jeg var en annen hjerteknust sjel med tunge tanker, alene i min mørke hule fylt med stearinlys, omringet av vinerøde puter og kjoler i hver en krok og over alle dører, mens jeg sluker i meg nonstop til middag. Det er herlig av og til med slik stemning, men nå når jeg vil være kreativ og fargerik - FEIL.

Anyhow, jeg skal nå raide kjøkkenskuffene for lyspærer for å få meg bort fra denne melankolske stemningen, alt med et lite håp om at kanskje Torunn kommer snart i følge med en liten kamerat vi liker å kalle historiske action/drama/adventure filmer, som i kveld er iført den nette forkledning av Mel Gibson i kilt og med skotsk akksent. Jepp, du hørte rett - i kveld blir det Braveheart.

Planer for denne fortreffelige lørdagskveld?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Tror jammen jeg skal komme å joine Braveheart jeg gitt :)
En aldri så liten "tjuvstart" på blind date`n med Torunn kanskje? :)

Kos dere masse ikveld jenter :)

Sonea sa...

HVEM ER DU?

vi er veldig, veldig, veldig nyskjerrige

Spill it! :D

K-town santa sa...

Jeg skal nyte jula!
fra meg til dere, GOD JUL!
ja jeg vet at det er 6.desember...
men ifølge meg er det ikke mulig å starte jula for tidlig eller overdrive:)

Tori sa...

Okei, nå er jeg ekstremt nysgjerrig på hvem du er mysterieperson:D Vet noen av oss hvem du er slik ellers eller er du helt ukjent? :P

Anonym sa...

Jeg tror ikke dere vet hvem jeg er nei..:)
Håper dere hadde det koselig igår da :)
Mange hilsner fra meg :)

Sonea sa...

Hm.. Jeg foreslår at du legger til på msn jeg herr.anonym! Sjansen er stor for at Torunn er med på en date ;) eller hva torunn?

Tori sa...

haha, you know me:D

jeg er med på den msn greia, er forferdelig nysgjerrig på hvem du er:] give give!

Acergy sa...

Hehe :) Nå har det seg slik at jeg er noe sjenert da, så før jeg "avslører" noe må jeg "manne" meg opp litt :) hehe :)

Btw, jeg fikset meg nick, slik at en viss annen "Anonym" ikke "blander" seg..høres sikkert ganske teit ut, men håper dere skjønner :)
Håper dere har det fint uansett, å Torunn..du er nydelig :D

alyssa sa...

i love that mask and the picture.