CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

søndag 7. desember 2008

For the Restless

Da er det bare 11 korte dvergdager til vi på nytt er ut på mischief! Kanskje skremmer det litt at vi faktisk har nedtelling på denne "eventen", men det er meg knekkende likegyldig. Jeg får faktisk frysninger når vi snakker om utelivet for tiden. Refleksjonene mine over dette sier meg at det ikke er bra. But still... I want out! Bare slik på slutten: Hvem er du anonym? Jeg og Helene (og øvrige) sprekker snart av nysgjerrighet, siden vi sansynligvis er de mest nosye jentene i live. Personlig henger jeg meg opp i ting jeg ikke får vite og grubler over det leenge. Et eksempel på ting vi ofte grubler over er Frimurerlogen (losjen). Hva gjør det? Hva snakker de om? Er de egentlig frimurere? Så, I beg you, spill it anonym. Vi må faktisk vite det!

-  Torunn

15 kommentarer:

Sonea sa...

Du er slik en classy vindrikker Torunn! Med strikkagenser i senga, rett fra flaske - me like.

krna sa...

jeg har hengt med på bølgen om å være nysgjerrig på hvem denne blind-date-ivrige anonym er. OG jeg har også en nedtelling til neste out event. det blir steinbra!

Johanne sa...

Det bildet der er jo fra kameraet mitt ser jeg, og jeg har vel ca 20 bilder til av deg i den posisjonen Torunn :D

Camilla sa...

heldig dere er som skal på konsert :)

Anonym sa...

Jeg vil ikke at dere skal vite hvem jeg er - enda. En vakker dag, skal jeg røpe meg. Når dere minst venter det! Spennende er det ikke?

Fortsatt fin søndagskveld, jenter :)

annmales sa...

Jeg er også nysgjerrig på hvem den anonym er, på tide den personen kommer fram og forteller hvem han/hun er.

Jeg gleder meg helt sinnsykt mye til, for det første - bursdagen min, for det andre - julegallaen, for det tredje - oslo turen min (big bang).......... men ikke minst til andre juledag - feiring! og hm, nyttårsaften.

BLir gøy!

Anonym sa...

Vel kjære anonym..du bare slenger deg på altså ? Unødvendig å late som om du er noen andre da, men men..

Anonym sa...

Jeg kommer nok aldri til å røpe hvem jer er, siden jeg alltid stiller så rare spørsmål, og skriver ganske teite ting. Som om dere er en person eller tvillinger(som jeg faktisk trodde først), eller det med bildene dere tok til tivoliet, om dere ikke gjør annet enn å drikke og henge med de samme folkene hver eneste helg, og så videre, og så videre. Men en ting skal dere få vite, dere kjenner meg ikke:D Men jeg har sett dere et par ganger. Selv om jeg ikke bor i nærheten av K-town engang

Acergy sa...

Vel..så lenge du slenger slike usaklige å teite kommentarer rundt deg er det strengt tatt ikke så viktig å vite hvem du er uansett :)

OleDid sa...

TV2 kaster lys over det andre grublemomentet deres:

http://www.tv2nyhetene.no/article2336177.ece

http://www.tv2nyhetene.no/prosjekt/frimurer/losjer/syvstjernen

Sonea sa...

Ah, festlig anonym, hvor hen? :D Men du skjønner, trenger da slike lesere som deg også, ingen spørsmål er for, som du sier, rare!

Acergy - SVÆRT NYSKJERRIG!

Ole - Oioi! svært nyskjerrig på det og!

Tori sa...

nice one Ole! :D

??? sa...

Hvist det er noe trøst Torunn så er det nokk en del som liker deg, og kanskje litt mer enn d å,som bor i Kr.sund. Jeg er nokk en av de gutta som har hatt, har, og mest sannsylig altid vil ha sterke følelser for deg. Jeg er noen du kanskje ville ha gjenkjent, men jeg er nokk ikke noen du kjenner svært godt..

Jeg som den andre anonyme her vil nokk ikke si hvem jeg er, og grunnen er enkel, jeg er en pingle.
uansett ønsker jeg deg d beste i livet, håper virkelig du får dine drømmer oppfylt og finner den rette.

Acergy sa...

Hei Torunn :)
Håper du får ei kjempefin natt, å en super dag imorgen :)

Klem fra meg :)

Acergy sa...

Heia Torunn :)
Håper du har det fint :)
Vet du..det eneste jeg tenker på når jeg ser deg..er hvor ufattelig søt du er!:) Får bare lyst til å gå bort å gi deg en skikkelig god klem:)
Treffer jeg deg på byen ikveld tror jeg jammen jeg skal komme bort å,hehe :) Om jeg tør :)
Det blir jo nesten som en "blind date" da, hehe :)
Håper du får en kjempefin kveld :)
Klem fra meg :)