CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

lørdag 27. desember 2008

Picture this, 2008

Januar - Vi bestemte oss etter en halvtime med om og men på Cubus for å farge håret rødt, noe vi begge alltid hadde hatt lyst til, men aldri tort gjøre. En ny æra. Kosten bestod i hovedsak av te og sjakkruter, og vi tok livet med ro. Februar - Redhead Gingerbread was born, og vi konkluderte i aldri å drikke tyrker og dooleys igjen. Vi malte containere som bare det, og Missy Higgins var konstant å høre på iPoden. Mars - Torunn praktisk talt flyttet inn hos meg, hun ble med på oppfeitning hos bestemor og bestefar for første gang, vi begynte å ta utelivet på alvor, og kinamat ble spist minst to ganger i uka.April - Jeg ble 18 og feiret med flowerpowerparty, min nye kjærlighet gikk under navnet John Butler (jeg så Oceans på youtube minst 10 ganger daglig) sundbåten fikk hyppig besøk, og det var ikke fred å få grunnet bilder tatt ved en fabelaktig lekker buss.

Mai - Mickey Finn og Baccardi ble vår nye bestevenn, og vi feiret russetiden et år på forskudd.
Juni - Eksamen i geofag for meg, matte for Torunn, før vi med lykke kunne ta sommerferie! Hellastur med jentene for meg, famulietur med sønnene til Geir for Torunn. Juli - Sommerferie. Tok livet med ro, og gjorde ingenting. Speilrefleksen ble hyppig brukt.

August - Siste innspurt i hybelbruk før skolestart, derav mange temafester (Harem, Pinup, Zoo), og selvfølgelig skolestart. 3året viste seg å være stress. Grunnet at dansingen startet opp igjen gikk vi rundt som pinner de første tre ukene. September - Årets første skolefest, som ble en stor suksess. For min del Coldplaykonsert i Oslo samme helg som Torunn fylte år. Livet var herlig.

Oktober - Torunn og Ane feiret bursdagen sin, Lena feiret bursdagen sin, og vi feiret generelt en god del. Vinen ble oppdaget. November - Det var russekickoff, det var systue hos Helene, det var stress på skolen, og det var snart desember.
Desember - Vi holdt oss unna flaska helt fram til juleballet. Vi hadde tre fantastiske juleshow med dansinga, og vi har selvfølgelig feiret jul, hatt det koselig i finstasen på byen 2.juledag, og generelt tatt livet med ro. Pretty good year,
Helene

5 kommentarer:

Lise sa...

feel free til å bake en kake til meg til nyttårsaften <3 fint.

margrethe sa...

visste ikke at ingen av dere var ekte redheads, dere kler det jo veldig godt begge to.

krna sa...

2008 var jævlig bra, men 2009 blir insane! :D

Sonea sa...

Så absolutt!

LOYSIE sa...

heiheiheinyttårmemej!!!!!!